Stuur e-mail mail_outline Svalbard 'limited edition' 

Svalbard 'limited edition' Het fotoboek over SVALBARD is gedrukt en is nu verkrijgbaar.

Van een oplage van 200 exemplaren worden er 70 als 'limited edition' (ik word dit jaar 70) gesigneerd en genummerd. Er komt een originele foto-afdruk naar keuze bij die ook wordt gesigneerd en genummerd.
De financiering is mede mogelijk gemaakt door crowd-funding op 'voordekunst'. Bekijk daar de mogelijkheden om ook andere projecten te ondersteunen.

SVALBARD
Uitgeverij KOMMA / d’jonge Hond
ISBN 978-90-830655-7-1 / NUR 653
Het boek is prachtig gedrukt en gebonden door Wilco Art Books in Amersfoort.
48 Spreads
Flatbind (alle pagina's lopen in de rug door)
Afmeting 240 cm. b. x 170 cm. h.
Geheel in full-color;
Omslag in wit foamkarton met titel in blinddruk

Prijs: € 70,00; limited edition € 140,00 (stuur een e-mail)

Voor de foto-afdruk naar keuze krijg je een e-mail met 4 afbeeldingen waaruit je kunt kiezen. De foto’s meten 24 x 56 cm. en hebben een witrand van 1,5 cm. rondom. Je kunt zo zelf kiezen hoe je de foto wilt laten afwerken. Boek en foto worden separaat toegestuurd.

___________________________

The photo book SVALBARD has been printed and is now available.

Out of a total of 200 copies, 70 will be sold as 'limited edition' (I will turn 70 this year). These 70 copies are signed and numbered. With these limited copies comes a photo print which is also signed and numbered.

SVALBARD
Publisher KOMMA / d’jonge Hond
ISBN 978-90-830655-7-1 / NUR 653
Beautifully printed and bound by Wilco Art Books in Amersfoort, the Netherlands.
48 Spreads
Flatbind (all pages strech unlimited across the spine)
Size 240 cm. w. x 170 cm. h.
Printed in full-color
Cover in white foam board with the title printed in blind embossing.

Price: € 70,00; limited edition € 140,00 (send an e-mail)

For a photo print of your own choise I will send an e-mail with 4 images to choose from. The prints mesure 24 x 56 cm. and have a white bleed of 1,5 cm. all around. In this way you can make your own decision as to how to have the print finished. Book and print will be dispatched separately.

Stuur e-mail mail_outline Schilderijen van een Tentoonstelling (2014) 

Schilderijen van een Tentoonstelling (2014) Afmeting 31 x 31 cm.
22 pagina's
Linnen band met stofomslag; pagina's in zwaar karton; boekblok volledig openslaand; gedrukt in full color

Ergens heb ik gelezen dat de schilderijen verloren zijn gegaan die Modeste Moussorgsky heeft verklankt in zijn pianosuite Schilderijen van een Tentoonstelling. Bij de meeste mensen is deze vooral bekend in de orkestratie van Maurice Ravel.
Met dat stuk heb ik een bijzondere band want het is de eerste (klassieke) muziek waaraan ik een bewuste herinnering heb. Voor mij was dit een reden om er een fotografische reconstructie van te maken met beelden die ik uit mijn archief kon halen of in mijn directe omgeving kon schieten.
Daarbij moest ik de volgende onderwerpen verbeelden: een gnoom, een oud kasteel, de Tuilerieën, een ossenkar, een kuikenballet, een twistgesprek tussen een arme en een rijke jood, de markt van Limoges, de catacomben van Parijs, een heksenhut en tenslotte een poort in Kiev. Ik heb die onderwerpen niet te letterlijk genomen, vooral het twistgesprek tussen de arme en rijke jood niet. Ook ben ik ervoor niet speciaal naar Parijs of Limoges, en al helemaal niet naar Kiev afgereisd.
Het boek in luxe uitvoering dat ik ervan heb laten maken, is in kleine kring verspreid, maar er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar. Wie het bestelt, ontvangt een gepersonifieerd exemplaar!

Schilderijen van een Tentoonstelling is niet in de boekhandel verkrijgbaar.
Het boek kan voor € 35,00 (inclusief verzendkosten) via deze website worden besteld. Gebruik daarvoor de e-mail-link hierboven.

Stuur e-mail mail_outline Campanili romanici di Roma, Romaanse klokkentorens van Rome (2012) 

Campanili romanici di Roma, Romaanse klokkentorens van Rome (2012) Afmeting 22 x 22 cm.
192 pagina's
Genaaid berocheerd, softcover, gedrukt in full color

Een kijk- en leesboek over de 45 nog resterende romaanse (11e-12e eeuw) klokkentorens in Rome. Rijk geïllustreerd. Met tekstuele bijdragen van Jurjen Keessen en Irene Stellingwerff.

Campanili romanici di Roma, de romaanse klokkentorens van Rome
kan voor € 15,00 (€ 17,50 inclusief verzendkosten) via deze website worden besteld. Gebruik daarvoor de e-mail-link hierboven.

Stuur e-mail mail_outline De stoptrein naar Parijs (2009) 

De stoptrein naar Parijs (2009)

Afmeting 22 x 22 cm.
228 pagina's
Genaaid berocheerd, softcover, gedrukt in duotoon

Een reis met de (fictieve) stoptrein naar Parijs, waarbij 30 stations in Nederland, 45 in België en 28 stations in Frankrijk zijn aangedaan. Reisverhalen geïllustreerd met stemmige foto's in zwart-wit van Dolf Middelhoff.

De stoptrein naar Parijs kan voor € 8,50 (€ 10,00 inclusief verzendkosten) via deze website worden besteld. Gebruik daarvoor de e-mail-link hierboven.

Stuur e-mail mail_outline Ballades/Structuren (2009) 

Ballades/Structuren (2009)

Afmeting 17 x 16 cm.
48 pagina's
Genaaid gebrocheerd; kartonnen omslag met preegdruk; linnen rugband; gedrukt in full color

Jurjen Keessen componeerde 21 ballades (gedichten) in de stijl van de 15e-eeuwse Franse dichter François Villon. Ze staan in dit rijk uitgevoerde boekje naast mijn foto's van structuren.


Ballades/Structuren kan voor € 8,50 (€ 10,00 inclusief verzendkosten) via deze website worden besteld. Gebruik daarvoor de e-mail-link hierboven.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston